Олимпийска ривиера - почивка на море Лято 2020, всяка събота от 27.06 до 19.09, автобусна почивка

 
Почивка Олимпийска ривиера - почивка на море Лято 2020, всяка събота от 27.06 до 19.09, автобусна почивка


Цена от: 299.00 BGN

 

Почивка на море Олимпийска Ривиера, Гърция Лято 2020
(Паралия Катерини, Олимпик Бийч, Платамонас, Неи Пори)
автобусна почивка от София
Дати на отпътуване: Всяка събота от 27.06.20 до 19.09.20 (включително)


Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове! Програмата ни с автобус за Лято 2020 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.


Описание на почивката:

Първи ден (събота): Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Стандарти за безопасна почивка в Гърция вижте тук

Възможност за отпътуване от град Пловдив / Пазарджик - 10 лв. на човек в двете посоки.

Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
 • Цената на доплащане е на човек, двупосочно.
 • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете.
 • Няма минимум на туристи – гарантиран трансфер!
 • При записани 6 и над 6 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата.


ВАЖНО: В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Важно: Посочените възрастови граници за деца са за НЕНАВЪРШЕНИ съответни години.

Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт);                                  

Необходими документи за пътуване: Валидна лична карта или международен паспорт.

Начин на плащане: в брой или по банка.

Условия за плащане: При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100% - до края на срока на ранните записвания /ако резервацията е с отстъпка за ранни записвания/ и до 14 дни от датата на заминаване - за останалите резервации. 
 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:                                 

 • до 21 дни преди датата на настаняване - без неустойка
 • от 20 до 15 дни преди датата на настаняване - 50% неустойка от общата цена
 • от 14 до 0 дни преди датата на настаняване - 100% неустойка                               
Изключенията/ ако има такива/ са обозначени под всеки един хотел.Цената включва:
 • трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
 • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
 • медицинска застраховка с покритие 10000 евро. Доплащане за медицинска застраховка на лица над 66 г.възраст - по 12 лв. на човек, на престой.


Цената не включва:
 • екскурзии по желание
 • разходи от личен характер
 • Задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.
 • доплащане за медицинска застраховка на лица над 66 г.възраст - по 12 лв. на човек, на престой.


Необходими документи:
Обща информация за пътуването:                                    
 
 • Трансферът до и от Олимпийска ривиера се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане, следователно се налага изчакване от страна на туристите.
 • Деца от 02 до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
 • Големината на транспортното средство зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Местата се научават в момента на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и за това местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Връщането става в приблизително определен час даден от водача на автобуса или от представителя на място. (В случай, че автобусът закъснее, молим за търпение и разбиране от страна на туристите).
 • Автобусът не спира на супермаркети!
 • Туристите, които тръгват от София се взимат и оставят само на стадион "Васил Левски", междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ.
 • Настаняването в хотелите става след 14.00 ч. Освобождаването на стаите става до 12.00 ч. най-късно.
 • При настаняване в хотела или при отпътуване към България понякога се налага автобусът да спре на известно разстояние от хотела, поради тесните улици и тяхната трудна достъпност през оживения летен сезон. Това може да наложи туристите да пренесат багажа си самостоятелно до/ от хотела.
 • Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
 • ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.
 • Считано от 01/01/18 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването: за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка, за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка, за 3* хотели - 1.50 евро /стая/ нощувка, за 2* и 1* хотели - 0.50 евро /стая/ нощувка.
 • Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 • По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България  . На връщане на бензиностанция Shell / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ!
 • Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ!
 • Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени! 
Допълнителна информация:
 • Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни (забравени) документи, други НЕзависещи от туроператора причини.
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Република Гърция.
 • Препоръчваме сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на пътуването.  
 
ЦЕНИ НА ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в Alasitas Apartments 2 keys
ALASITAS APARTMENTS 2 KEYS
Цена от299.00 BGN
Хотелът се намира на 150 м от плажа и на 200 м от центъра на курортно селище Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване до 10.07!Важно: Закуската се предлага в съседния хотел Rodon.
Почивка в Yakinthos
YAKINTHOS
Цена от367.00 BGN
Хотелът се намира на 200 м от плажа и на 500 м от центъра на курорта Паралия Катерини. Двуетажна сграда с асансьор и ново крило (построено през 2018 г.) с 16 стаи (стаи супериор).

Почивка в Platon Beach Hotel
PLATON BEACH HOTEL ☆☆☆
Цена от375.00 BGN
хотелът се намира на 50 м от плажа на куротно селище Олимпик Бийч. На 10 м от хотела има автобусна спирка.

Почивка в Porto Daliani Apartments
PORTO DALIANI APARTMENTS ☆☆
Цена от436.00 BGN
Хотелът се намира на 250 м от плажа и на 500 м от центъра на курорта Паралия Катерини.

Почивка в Scandinavia
SCANDINAVIA ☆☆
Цена от442.00 BGN
Хотелът се намира на 100 м от пясъчния плаж в курортно селище Паралия Катерини, на 7 км от Катерини, на 70 км от град Солун.

Почивка в Kalipso Resort
KALIPSO RESORT ☆☆
Цена от443.00 BGN
Хотелът се намира на 50 м от плажа в курорта Паралия Катерини. На 30 м от хотела има автобусна спирка.

Почивка в RG Status
RG STATUS ☆☆
Цена от443.00 BGN
Хотелът е разположен в Паралия Катерини, на 70 км от Солун, на 85 км от летището в Солун.

Почивка в Zografos
ZOGRAFOS ☆☆
Цена от449.00 BGN
Хотелът се намира до плажа в куротно селище Паралия Катерини.

Почивка в Konstantin
KONSTANTIN ☆☆
Цена от449.00 BGN
Хотелът се намира на 20 м от плажа в курорта Паралия Катерини.

Почивка в Poseidon
POSEIDON ☆☆☆
Цена от455.00 BGN
Хотел Poseidon е напълно реновиран и се намира в самия център на курорта Паралия Катерини, само на 80 м от плажа.

Почивка в Atlantis
ATLANTIS ☆☆☆
Цена от455.00 BGN
Хотелът се намира на 10 м от плажа в Паралия Катерини.

Почивка в Avra
AVRA ☆☆
Цена от463.00 BGN
Хотелът се намира на плажа в самия център на курорта Паралия Катерини.

Почивка в Ioni
IONI ☆☆☆
Цена от466.00 BGN
Хотелът се намира на 20 м от плажната ивица в курортно селище Паралия Катерини в областта Пиерия, на 62 км от град Солун.

Доплащане за полупансион - 130 лв на възрастен и дете 6-12 г., дете 2-6 г. - 87 лв.
Почивка в Regina Mare  Hotel
REGINA MARE HOTEL ☆☆☆
Цена от466.00 BGN
Тризвездният хотел Regina Mare се намира в центъра на курорното селище Паралия Катерини в Пиерия, само на 10 метра от плажа.

Доплащане за полупансион - 130 лв на възрастен и дете 6-12 г., дете 2-6 г. - 87 лв.
Почивка в Gold Stern
GOLD STERN ☆☆☆
Цена от480.00 BGN
Хотелът се намира на 70 м от плажа в курортно селище Паралия Катерини, с невероятна гледка към морето.

Доплащане за полупансион - 134 лв на възрастен и дете 6-12 г., дете 2-6 г. - 87 лв.                                                    
Почивка в Porto Del Sol
PORTO DEL SOL ☆☆☆
Цена от502.00 BGN
Хотелът е разположен на плажа в курорта Паралия Катерини с прекрасна гледка на морския бряг и към връх Олимп.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване до 30.07!
Почивка в Lito
LITO ☆☆
Цена от511.00 BGN
Хотелът се намира на 20 м от пясъчен градски плаж в Паралия Катерини, на 7 км от Катерини, на 70 км от Солун и на 85 км от летището в Солун.

Почивка в Zefyros
ZEFYROS ☆☆☆
Цена от524.00 BGN
Хотелът се намира до плажа в курортно селище Паралия Катерини.

Почивка в Giannoulis
GIANNOULIS ☆☆☆
Цена от541.00 BGN
Хотелът се намира на плажа между курортните селища Паралия Катерини (на 1500 м) и Олимпик Бийч (на 500 м).

Цените са с калкулирана отстъпка за записване от 01.08 до 31.10!
Почивка в Kronos
KRONOS ☆☆☆
Цена от550.00 BGN
Хотел Kronos е разположен на 5 минути от центъра на селището Платамонас на Олимпийската Ривиера, с прекрасен изглед към крепостта Платамон, на 60 м от морския бряг.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване 01-31.08!
Почивка в Cosmopolitan Hotel & Spa
COSMOPOLITAN HOTEL & SPA ☆☆☆☆
Цена от581.00 BGN
Хотелът се намира на 200 м от пясъчния плаж на курорта Паралия Катерини, в Пиерия.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване 01-24.08!
Почивка в Sun Beach
SUN BEACH ☆☆☆
Цена от592.00 BGN
Хотелът се намира до плажа в курортно селище Платамонас на Олимпийската Ривиера, в подножието на планината Олимп.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване 06.07-30.08!
Почивка в Panorama
PANORAMA ☆☆☆
Цена от595.00 BGN
Хотелът е разположен на брега на морето в курортно селище Паралия Катерини.

Почивка в Europe
EUROPE ☆☆☆
Цена от653.00 BGN
Хотелът се намира на 100 м от морето в курорта Паралия Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване до 31.08!
Почивка в Grand Platon
GRAND PLATON ☆☆☆☆
Цена от653.00 BGN
Хотелът се намира на 200 м от плажа в курорта Паралия Катерини. Хотелът е разположен на обширна озеленена територия и се състои от централна сграда и бунгала.
Почивка в Smartline Mediterranean
SMARTLINE MEDITERRANEAN ☆☆☆☆
Цена от660.00 BGN
Хотелът се намира на 80 м от плажа в курортно селище Паралия Катерини, на 70 км от град Солун.

Почивка в Principal
PRINCIPAL ☆☆☆
Цена от665.00 BGN
Хотелът се намира на 250 м от плажа в Паралия Катерини. Хотелът e построен през 2008 г.

Почивка в Danai
DANAI ☆☆☆☆
Цена от674.00 BGN
Хотелът е разположен в курортно селище Олимпик Бийч, по крайбрежието на Пиерия, на 8 км от Катерини, на 5 мин от плажа и в близост до множество таверни и магазини.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване от 28.07 до 15.09!
Почивка в Mediterranean Princess
MEDITERRANEAN PRINCESS ☆☆☆☆
Цена от701.00 BGN
Хотел Mediterranean Princess е построен през 2008 г. и се намира се 120 м от морето, на 400 м от курортно селище Паралия Катерини и на 6 км от град Катерини.

Почивка в Olympus Thea Boutique
OLYMPUS THEA BOUTIQUE ☆☆☆☆
Цена от771.00 BGN
Хотелът е разположен амфитеатрално до селището Платамонас, до известната крепост. Хотелът предлага редовен шатъл до плажа през лятото.

Почивка в Mediterranean Village
MEDITERRANEAN VILLAGE ☆☆☆☆☆
Цена от852.00 BGN
Луксозният петзвезден хотел се намира на плажа, на 700 м от курорта Паралия Катерини в подножието на връх Олимп.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване от 28.07 до 31.10!
Почивка в Cronwell Platamon Resort
CRONWELL PLATAMON RESORT ☆☆☆☆☆
Цена от1017.00 BGN
Хотелът се намира се в подножието на Олимп на брега на морето с невероятна плажна ивица в курортно селище Платамонас. В близост до Солун, Лариса, Трикала, Катерини.

Цените са с калкулирана отстъпка за записване от 09.07 до 31.07!


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал